Smerter i underlivet

Mange kvinder går rundt med smerter i underlivet

Mange kvinder går rundt med smerter i underlivet og er i tvivl om, hvilke behandlingsmuligheder der findes.

Henvendelse til egen læge og gynækolog kan i visse tilfælde afhjælpe, hvis smerterne ofte hænger sammen med kvindens menstruationscyklus.

Derudover findes et skjult antal af kvinder med underlivssmerter, hvor smerterne er helt uafhængigt af cyklus.

Det har vist sig, at underlivssmerter hyppigt skyldes spændt muskulatur i bækkenbunden.

Smerter stammer oftest fra muskelspændinger, og i visse tilfælde rammer det også muskulaturen i underlivet.

Dette kan i mange tilfælde være en grænseoverskridende beslutning, og der kan gå tid, før man har samlet sig mod til at opsøge special behandling.

Underlivssmerter kan sammenlignes med muskelspændinger, som vi kender fra vores almindelige hverdag som f.eks. nakke-og skuldersmerter, som kan resultere i hovedpine.

Læs mere her

Behandlingsforløb

Et behandlingsforløb er individuelt tilrettelagt og tilpasset den enkelte patient.

Første konsultation består af undersøgelse, ræsonnering og tilrettelæggelse af behandlingsforløbet, således behandlingen opnår det bedste resultat for patienten.

I slutningen af 1. konsultation, vil Anne afstemme, vurderer og planlægge behandlingsforløbet i samråd med patienten, så denne føler dig tryg.

Som fysioterapeut og gynobs beskæftiger Anne sig med undersøgelse, udredning og diverse behandlingsmetoder i forbindelse med smerter stammende fra bækkenbundsmuskulaturen.

Med accept fra patienterne, udfører Anne en indvendig gynækologisk undersøgelse af muskulaturen i bækkenbunden. Et behandlingsforløb kan være med til, at patienten vil opleve en smertelindring og derved øget livskvalitet og en velfungerende balance i muskulaturen i underlivet.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, eller har lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte mig