BabyTummel & rytmik

BabyTummel og Rytmik

Små børn lærer gennem bevægelse og leg. Derfor er det vigtigt at legen er central i barnets musikalske udvikling. I løbet af de første måneder vil barnet kunne registrere forskel på tale og sang. De udtrykker glæde, bevæger sig, smiler og pludrer, når det hører musik, eller når man synger for det. Barnet vil “synge”, før det lærer at tale, og “danse”, før det lærer at gå.

Alle børn kan udvikle musikalitet gennem sansestimulering.
Gennem tumletid, sang og musik, fremmes barnets musikalske adfærd og opfattelse. Musikken og tumletiden vil give dit barn grobund, for at udvikle en god kropsbevidsthed, og at der dannes grundlag for socialt samvær med andre børn.

image1 (4)

Mødregrupper

BabyTummel og Rytmik er for dig og din baby, der vil opleve glæden ved bevægelse, sang og musik sammen med andre babyer og deres mødre.
Tilbring en onsdag formiddag eller eftermiddag og torsdag formiddag eller eftermiddag   sammen din mødregruppe og mig, på et af mine babytummel og rytmikhold.

Jeg tilbyder at køre ud til mine mødregrupper og afholder BabyTummel og Rytmiktimerne skiftevis på adresserne. Programmet afstemmes og tilrettelægges, så det passer lige præcis til jeres babyers motoriske færdigheder.

Jeg glæder mig til at møde jeres mødregruppe og jeres babyer til Gravida’s BabyTummel og Rytmikhold.

SMS for spørgsmål 61 75 80 93

Mail: info@gravida-of.dk

image7 (1)1

BabyTummel & Rytmik hold

Adresse: Hørvangen 17, 7120 Bredballe

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe!
(+45) 61 75 80 93


BabyTummel & Babyrytmik (Hold)

Forløbet foregår over 6 omgange.
Betaling foregå ved første hold time.

6 x 45 minutter – 600 kr.

Muligheder for tilkøb: Startpakke

Chiffontørklæde, rasleæg, sæbeboble sæt, 20% rabat kupon til massage – 150 kr.