Anmeldelser

Tine Maria Østergård

Virkelig god og professionel behandling. AC får en til at slappe af og tage imod en ellers meget intim og til tider grænseoverskridende behandling. Skønt at behandlingen foregår i eget hjem, som også er med til at give en rolig og tryg atmosfære. Vigtigst af alt er jeg virkelig blevet løsnet op i alle smerter og spændinger i min bækkenbund. Kan klart anbefale Gravida, hvis du er gravid og har problemer med bækkensmerter!

Narin Ahmad

Anbefalingsværdigt, Anna var simpelthen god til at lytte til én, samt har en meget faglighedspassion for sit arbejde. Man er virkelig i trygge hænder. Fandt desværre frem til hende sidst i min graviditet- øv for den.

Hun kan sit kram.

Tusind tak for en fantastisk behandling.

Amalia Selina Petersen

Jeg kan varmt anbefalde Anne. Hun er virkelig sød og snakkesalige og fortalte om en masse ting jeg ikke vidste noget om angående kroppen. Jeg følte mig tryg i hendes hænder og havde den skønneste oplevelse hos hende. Det bliver ikke sidste gang i denne graviditet herfra

Carolina Busk Outzen

Jeg har haft en super god og professionel behandling, både til graviditetsmassage og fysioterapi til behandling af bækkensmerter.

Dejligt med en fys der har speciale i gravide så man kan få en mere målrettet og effektiv behandling.

Ligesom at jeg blev anbefalet dette af en veninde giver jeg hermed min anbefaling videre til andre kommende mødre.

Louise Kristine Kragh

Kan varmt anbefale at få en skøn omgang graviditetsmassage hos Anne. Hun er rigtig sød og super behagelig at være i hænderne af. Man er tryg og er ikke i tvivl om hendes passion og høje faglighed.

Den eneste fejl fra min side af har været, at jeg først gav mig selv denne oplevelse sidst i min graviditet

De bedste anbefalinger herfra.

Laura Charlotte Ølsgaard

Jeg begyndte behandlinger hos Anne tidligt i min graviditet. Jeg havde meget kraftige bækkensmerter, og havde så ondt, at jeg på mine dårligste dage knapt kunne gå. Behandlingerne hos Anne gjorde at jeg kunne gå hjem med langt mindre smerter og en bedre bevægelighed.

Under selve behandlingerne er Anne god til at fortælle hvad hun gør og anerkende ens oplevelse af behandlingerne. Anne har en fantastisk evne til at gøre en tryg, i en behandling der til tider kunne være føles grænseoverskridende. Anne har en stor faglighed og man føler sig virkelig tryg ved hendes person og faglighed. Man føler sig altid velkommen ved Anne og jeg kunne ikke undværre Anne under min graviditet. Herfra de varmeste anbefalinger.

Dilek S. Günal

Jeg har haft smerter og kramper ved halebenet de seneste 5-6 år efter en skade. Takket være Anne, kan jeg nu have en normal hverdag uden at være bange for at få kramper og uden at lide af smerter, blot ved at sidde ned eller gå. Anne viser at hun virkelig gerne vil hjælpe og hun støtter en virkelig godt. Man føler sig i trygge hænder hos hende.

Henriette Rohod Andersen

Jeg har valgt at gå hos Anne ca. hver 2. uge her i 3. Trimester. Det har været medvirkende til, at jeg kun har haft ganske få smerter i bækkenet under graviditeten. De smerter/ømhed der trods alt har været, er forsvundet efter hver behandling. Jeg giver min største anbefaling både her og til alle jeg møder på min vej.