Bækkenløsning

Smerter fra bækkenet – Få hjælp med bækkenløsning behandling

Bækkenløsning er en tilstand, der opstår grundet en øget produktion af hormonet relaxin. Relaxin blødgører ledbånd, brusk og bindevæv, og gør bækkenet klar til, at det skal kunne udvide sig under graviditeten og fødslen.

Denne blødgøring og elasticitet medfører ofte en irritation og/ eller en betændelses tilstand i led, ledbånd og overbelastede muskulatur.

Bækkenløsning er efterhånden blevet til en diagnose, som oftest tillægges de gravide kvinder, når der er tale om smerter fra bækkenet. Det er dog ikke altid tilfældet, da bækkenløsning bør undersøges, testes og diagnosticeres af en fysioterapeut med speciale på området. Med bækkenløsning behandling, er det dog muligt at lindre aktuelle symptomer.

Ved reel bækkenløsning er det vigtigt, at opnå en forståelse af, at ens bækkensmerter ikke forsvinder, før din graviditet er ovre.

Målet vil være, at lindre aktuelle symptomer, samt at forhindre varige gener.

For at undgå varige gener, er det særligt vigtigt, at din omgangskreds så som din arbejdsplads, venner og familie informeres om, at din krop har brug for flere pauser og mindre fysisk hårdt arbejde.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for at høre mere om bækkenløsning behandling – Så kontakt mig allerede i dag.